Hur man bevarar oanvänd nagellack

Många människor är impuls köpare och bara måste köpa något så fort de ser det. När det gäller nagellack, ser du detta fenomen på jobbet ganska ofta. En kvinnlig shopping i en nagelsalong kan upptäcka en exotisk nagellack färg som hon inte råkar ha i sin personliga samling och sedan fortsätter att köpa den, trots att hon har tio eller fler andra som har sett någon nytta. Oavsett, de som har samlat en massiv samling av polska har lärt första hand som den polska kan gå dåligt i en kort tidsintervall. På bara några månader efter att ha köpa en rätt bra polska, kan det hända att det börjar att klumpa, vilket gör det svårt att tillämpa på naglarna. Lyckligtvis finns det några enkla åtgärder du kan vidta för att förhindra att detta inträffar.

NagellackDin första alternativet är att kombinera en liten mängd aceton med nagellack för att minska konsistens och gör den lämplig för användning igen. En liten del definieras som en droppe som ges de flesta förhållanden. Du kommer att behöva få lite blandningsverkan kommer att kombinera dessa två komponenter. Lägg märke till hur vi sa en liten mängd. Om du använder för mycket, riskerar du att den polska rinnande och därför oanvändbar. När det gäller att måla, de flesta människor vet att värme stimulerar en härdande effekt. Om du tar bort delar av värme från den miljö där du lagrar din oanvända nagellack, kan du satsa det kommer att pågå mycket längre. Ta din samling av oanvända färger och lagra dem någonstans i ditt kylskåp. Se till att de har sina lock förseglade stram så inga skadliga ångor tillåts sippra in i din mat. När du är redo att färga dina naglar, kan du helt enkelt hämta den polska från kylskåpet för snabb användning.

Om du föredrar att hålla din polska separat från maten din familj äter, överväga att stimulera rörelse i din nagellack samling på en regelbunden basis. Detta kan vara så enkelt som att skaka var och en av de oanvända flaskor med några dagars mellanrum för att säkerställa vissa regioner i polska inte börjar hårdna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *