Hur man designar din egen balklänning

Designa dina egna balklänningar flera fördelar. Först kommer du inte sluta med samma balklänningar som någon annan på din bal. För det andra, kommer dina klänningar passar din personliga stil och personlighet. Om tanken på att göra din egen klänning är överväldigande, det finns ingen anledning att frukta. Du kan designa dina egna balklänningar på bara några få steg.

Balklänningar

1 Börja leta på balklänningar. Titta igenom butiker, onlinekataloger, kläder kataloger och mönster böcker på tyg butiker. Detta kommer att ge dig en god uppfattning om vilka delar du vill ha i din egen balklänning. Gå till sparsamhet och sändningen butiker och leta efter klänningar som du gillar. De är mycket billigt, så det skulle inte skada att köpa de du gillar bäst. Du kan använda dessa som mönstret för din balklänning eller använda dem som en del av tyg.

2 Undersök ditt prov trasa. Tänk på vad du vill om kläder och vad du inte gillar. Fundera på hur du skulle ändra klänningen som passar dig. Om du gillar färgen och tyger, ta klänningar isär för att använda den del av duken som du vill. Till exempel, om du gillar livstycket på klänningen och kjolen, men hatar ärmarna och tillbaka, använd en sprättare att ta bort delar av klänning som du inte gillar.

3 Inköp för din klänning. Om du har följt steg 3, kommer du att ha en halv klänning på denna punkt. Bringa ett prov av tyget med dig och hitta ett tyg som koordinater. Om du inte kommer att använda en del av en tidigare klänning, välj en klänning tyg som du vill.

4 Klänningen mönster du köper kan vara för då hela klänning, eller en del av klänningen. När du tittar genom mönster och stilar, titta förbi hela klänningen och istället leta efter delar av klänningen som du gillar. Tänk på delar av klänningen du kan utelämna av designen. Undvik att köpa mönster som ser svårt att förändra.

5 Gör skisser av din klänning med olika delar av olika mönster och din befintliga klänning. Ta dig tid att drömma om klänningen dra många olika alternativ. Din individuella klänning design kommer att börja dyka upp.

6 Har din klänning. Om du har erfarenhet av att sy, kan du skapa egna aftonklänningar. Om inte, kontrollera med vänner och familjemedlemmar för en skräddare som kommer att vara flexibel och arbeta med dig på dina designidéer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *