Hur man väljer en äkta Louis Vuitton handväska

Om du letar efter en handväska av klassisk elegans och hip stil Louis Vuitton är väskan för dig. LV började i mitten av 18-talet och har dominerat handväska och tillbehörsmarknaden sedan dess. Deras popularitet har gjort dem till en av de mest kopierade varumärket någonsin. Så när du köper en LV se till att du får den äkta varan.

Louis Vuitton handväskaFörst vill du se till att väskan är gjord av material av högsta kvalitet, med utmärkt utförande. Tan skinn måste vara den finaste oxiderande läder och metall trim är alltid högsta kvalitet metall.

För det andra vill du se till att väskan är ordentligt märkt på insidan, med fliken läder med stil nummer. Alla sömmar på en Louis Vuitton väska är alltid korrekt gjort. Alla skador förstörs.

Därefter Louis Vuitton väskor alltid från ett sammanhängande stycke av tyget så på ena sidan LV: er upp och ner. Om alla LV: s är rakt upp väskan är en bluff så detta är ett bra sätt att teel om du har den äkta varan eller inte.

Sedan, om du köper en påse på rad om den inte säljs på E Lyx eller godkända webbplatser så är det en bluff, de är de enda på linjen auktoriserad säljare.

Slutligen när du gör ditt köp om en påse verkar vara för billigt, är det förmodligen en bluff. Louis Vuitton behåller alltid sina prisklasser.