Hur platsen en autentisk Prada handväska

Låt oss vara ärliga, vi alla älskar en bra affär på en designer handväskan. Vi kommer att söka efter timmar letar efter den perfekta äkta designer handväska att kasta över vår axel och i hemlighet hoppas att andra kommer att stirra på det i avund. Problemet med vårt sökande efter den svårfångade perfekt designer handväska är att vi ofta snubblar över knock-offs, och vem skulle vilja fångas bär en bluff ?? Jag vet att jag skulle säkert inte! För att lösa detta problem måste vi helt utrusta oss med kunskap för att överlista ränksmidare försöker förorena våra fashionabla poster. Denna kunskap består av att kunna upptäcka signatur, små detaljer som hör till varje design hus. Medan den gemensamma personen kanske inte kan känna igen de saknade delarna, kommer en sann fashionista se dem direkt. För att hjälpa dig att börja utöka din designer handväskan kunskap, låt oss ta en titt på Prada, en av de främsta modehusen i världen.

Prada handväskaFrån och med inre och arbetar oss ut, låt oss tala om insidan. De flesta av Prada handväskor har namnet ”Prada” upprepade gånger skrivit på fodret. Kontrollera stavningen av modehuset eftersom många gånger knock-offs slarvigt stavar det. En sak att tänka på är att medan de flesta Prada handväskor har namnet upprepade gånger stämplat i dem, inte alla gör. Till exempel, läder, mocka och nylon interiör, som inte har denna funktion. Så, se till att du alltid ta en titt på insidan för att avgöra vilken typ av material det är och om det borde skriva.

När man tittar på Prada namn, där några detaljer om logotypen som hjälper dig att avgöra dess äkthet. Först av allt, bokstäverna är samtliga aktiverade. Gemener är alltid en död giveaway att påsen inte är ett äkta Prada handväska. Dessutom bör R har en djupare kurva än en vanlig tryckt R och A kommer att ha en extra tjock bar på höger sida som har en lång, utskjutande spets uppe. Det låter förvirrande, men när man tittar på en riktig Prada väska, vet du exakt vad jag talar om. Denna logotyp bör finnas på emblemet tag på insidan av väskan. VARJE Prada väska kommer att ha det.

Autentiska Prada handväskor är kända för sin kvalitet. Alla väskor gjorda av tåliga material som tål tidens tand. De metaller som används av modehuset är inget undantag från denna regel, så kontrollera all hårdvara för att säkerställa att det varken är spröd, eller tunn. Detta innebär att dragkedjor ordentligt bör fungera också. Hangups och fångsterna är inte ett attribut med vilka Prada medarbetare. Dessutom, Prada strävar efter att farkost hållbara material tillsammans i en vacker sätt. Sömmen bör anpassas ordentligt och det blir tätt i hela påsen. Inga hakar eller drar tillåtet!

Den sista egenskap hos en autentisk Prada handväska som jag lämnar med dig är det viktigaste. Se till att det kommer med ett äkthets kort. Varje väska gjord av Prada kommer att ha en äkta kort, serienummer, och namnet på påsen inneslutna i ett svart kuvert. Då kommer påsen placeras inuti Prada underskrift vit dammpåse som har en svart Prada logo på den.

Detta kan verka som en hel del information, men det är allt verkligen lätt att upptäcka på en autentisk Prada handväska. Dessa tips kan spara tid och pengar när du söker efter den perfekta handväskan. Så, alltid hålla dem i åtanke när du handlar. Om dessa tyckas alltför många tips att komma ihåg, kan du enkelt besöka Prada grossister som är pålitliga återförsäljare över den berömda märket. Platser som Queen Bee av Beverly Hills erbjuder äkta designer handväskor till en bråkdel av kostnaden för pricy varuhus. Nu behöver du inte oroa dig för att schemed och du kan se fantastiska på en budget!